Gavekort

   Køb gavekort    

Gavekort

Jeg tilbyder også gavekort - som gaveide.


Står du og mangler gaven til bedste veninden, jule-/fødselsdagsgave, fars-/morsdags gaven eller synes du bare, at en af dine kære skal forkæles og opleve nye højder af velvære.

Så skal du vælge et gavekort til en af mine mange forskellige behandlinger i klinikken, så som fodbehandling, lash lift, Voksbehandling, japansk lifting mm. hos Din-Fodklinik, hvor jeg har kunden i centrum.


Ønsker du det, kan vi sende indpakkede pakker/gaver fra webshoppen til ønsket modtager – skriv blot dette i kommentarfeltet, samt angiv modtagers navn, adresse, Email, tlfnr.


Anledninger er der mange af til at give en gave, men foruden fødselsdagsgaven, julegaven og værtindegaven, så laver vi gaver til eksempelvis adventskalender, mors dag, fars dag, luksuspakker til babyshower (fx fodbehandling, lakering, voksbehandling), sjove gaver til pakkespillet, fodbold- og marathonløberens gavekort til bedre fødder, bryllupsgaver, valentines gaver i form af “parbehandlinger”. 


Det kunne også være venindegaver, vennergaver, nabogaver, kollegagaver, jubilæumsgaver, studenter- og konfirmationsgaver, gaver til olderne/bedsterne i form af hjemmebehandlinger og meget meget mere.


Mangler du en ide til en gave, så ring gerne til mig, så er jeg gerne behjælpelig med at finde den rette gave.


https://www.din-fodklinik.dk/wellnesspakker


https://www.din-fodklinik.dk/behandlingerpriser


https://www.din-fodklinik.dk/shopprodukter


https://www.din-fodklinik.dk/hjemmekit

  • Gavekort - købes på hjemmesiden via mit onlinebooking system
  • Produkter - alene el evt. med et gavekort.
  • Gavepakker til hende/ham
  • Klippekort som gaveide
  • Hjemmekit til gaveide
  • Giv en gave som holder længere - end en blomst