Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Din-Fodklinik’s persondatapolitik

For at kunne levere tjenesteydelser, har vi behov for at behandle personoplysninger.

  • Vores persondatapolitik hjælper med at forstå hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til.


Behandling af dine personoplysninger

  • Vi behandler oplysninger som du har udleveret til os i forbindelse med din bookning af behandling hos Din-Fodklinik.
  • Vi behandler løbende dine oplysninger for at kunne oprette og sende ordre, tilbyde dig tilbud eller målrette markedsføring.


Personoplysninger som behandles

  • Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.
  • Sygdomme og medicin som må være relevant i forbindelse med behandlingen.
  • Derudover CPR nummer, hvis sådan et er givet, i forbindelse med tilskud til udvidet helbredstillæg.


Tidsfrist for sletning af oplysninger

  • Vi sletter oplysninger når de ikke længere har relevans.
  • Af hensyn til bogføringsloven opbevares oplysningerne i minimum 5 år.


Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, har du adskillige rettigheder, herunder:

  • Retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine persondataoplysninger
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige oplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke, f.eks. hvis du ikke længere ønsker at få tilsendt tilbud eller vores nyhedsbrev.
Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til 

Din-Fodklinik v/ Marianne Jensen.


Oplysninger, som vi videregiver

  • Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner udenfor Din-Fodklinik.


Ekstern databehandling

  • Vi videregiver personlige oplysninger til den offentlige sektor i forbindelse med tilskud til udvidet helbredstillæg.
  • Vi gør hvad vi kan for at beskytte os og vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.
  • Vi har databehandleraftale med vores leverandør af IT ydelser, da vi hoster vores IT system hos dem. Alle data opbevares og behandles indenfor EU's grænser.