Din-Fodklinik’s persondatapolitik

For at kunne levere tjenesteydelser, har vi behov for at behandle personoplysninger.

  • Vores persondatapolitik hjælper med at forstå hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til.


Behandling af dine personoplysninger

  • Vi behandler oplysninger som du har udleveret til os i forbindelse med din bookning af behandling hos Din-Fodklinik.
  • Vi behandler løbende dine oplysninger for at kunne oprette og sende ordre, tilbyde dig tilbud eller målrette markedsføring.


Personoplysninger som behandles

  • Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.
  • Sygdomme og medicin som må være relevant i forbindelse med behandlingen.
  • Derudover CPR nummer, hvis sådan et er givet, i forbindelse med tilskud til udvidet helbredstillæg.


Tidsfrist for sletning af oplysninger

  • Vi sletter oplysninger når de ikke længere har relevans.
  • Af hensyn til bogføringsloven opbevares oplysningerne i minimum 5 år.


Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, har du adskillige rettigheder, herunder:

  • Retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine persondataoplysninger
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige oplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke, f.eks. hvis du ikke længere ønsker at få tilsendt tilbud eller vores nyhedsbrev.
Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til 

Din-Fodklinik v/ Marianne Jensen.


Oplysninger, som vi videregiver

  • Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner udenfor Din-Fodklinik.


Ekstern databehandling

  • Vi videregiver personlige oplysninger til den offentlige sektor i forbindelse med tilskud til udvidet helbredstillæg.
  • Vi gør hvad vi kan for at beskytte os og vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.
  • Vi har databehandleraftale med vores leverandør af IT ydelser, da vi hoster vores IT system hos dem. Alle data opbevares og behandles indenfor EU's grænser.

0